top of page

Tweede spel: schattenjacht

symb_2.png
Screenshot_14.png

Dat was een brutale. Geen van de spelers heeft dit spel echt overleefd. De ontbrekende informatie die we in het systeem moeten invoeren is ... een woord of een paar woorden. De woorden die ze moesten vinden tijdens de uitdaging genaamd "The Treasure Hunt".

Eerst losten de spelers een raadsel op dat ze 's nachts op kleine visitekaartjes hadden gekregen. Alle 4 spelers die bij dit spel betrokken waren, hebben de puzzel opgelost. Het visitekaartje gaf hen de basiswoorden, die vervolgens op de muur boven de 4 deuren werden getoond.

Toen vond het belangrijkste evenement plaats. De spelers moesten de achthoekige borden pakken en op de plekken naast de deur plaatsen. Dat was de cruciale stap, omdat het de spelers vertelde welk pad ze moesten nemen in de schattenjacht.

Op de een of andere manier moest elke speler aan het einde van de jacht een brief vinden. En toen moesten ze allemaal samen de basiswoorden omzetten in nieuwe ... maar ik denk dat ze daarin faalden.

Er is een draad die van vier letters naar 4 deuren gaat, en dan een pad van de deuren dat naar de letters leidt. Dat heb ik tenminste begrepen.

- treasure.png
bottom of page