top of page

Eerste spel: rood licht, groen licht.

Van wat ik heb verzameld, is er een verandering in de manier waarop het spel wordt uitgevoerd. Het vorige hoofd van de organisatie was overleden. En zijn idee was om mensen schoolpleinspelletjes te laten spelen met dodelijke gevolgen.

Het nieuwe hoofd van de organisatie ziet zichzelf als een meester-gamedesigner, en hij vond het niet leuk dat sommige spelers een voordeel hebben als ze bekend zijn met de games die worden gespeeld. Sommige spelers zijn niet opgegroeid met deze spellen. Dus creëerde hij nieuwe spellen die elke deelnemer zal moeten leren. Ze zijn allemaal gelijk als ze naar de Arena komen.

De enige game die nog over is van voorgaande jaren is deze. Rood licht, groen licht. Wanneer het groene licht wordt aangekondigd, rennen de spelers naar de muur tegenover hun startpositie. Als het rode licht wordt aangekondigd, moeten ze stoppen. Als ze bewegen nadat het rode licht is aangekondigd, worden ze neergeschoten. Dat is de prijs van het spelen van dit spel.

Eerst moeten we de startposities voor alle spelers bepalen.

Ik heb dit audiobericht onderschept.

Op de een of andere manier worden in deze audio de posities van 6 spelers gecodeerd.

Ik weet alleen dat de posities in het bericht voor de spelers in deze volgorde verschijnen: 005, 079, 150, 201, 279, 349.

Ik denk dat het rechte pad bij de muur daar op de een of andere manier mee verbonden is.

squid - rlgl.png

Als je alle spelers op de juiste posities hebt geplaatst, gaan we het spel opnieuw maken. Er zijn hier enkele aantekeningen van de spelleider.

De meeste spelers bewogen zich tijdens het spel met dezelfde snelheid, alsof ze synchroon liepen.

079 en 279 bewogen twee keer zo snel als de rest.

Eerste groen licht. De spelers begonnen te rennen, en toen een van hen op een zeshoekig veld stapte, was het een rood licht en stopten de spelers. Geen van hen bewoog, dus er werd niet geschoten.

 

Toen het groene licht weer werd aangekondigd, wisselden de twee spelers die zich het dichtst bij de deuren bevonden van plaats, en daarna de twee die toevallig bij dezelfde lijn stopten. De drie aan de andere lijn bleven waar ze waren.

 

De spelers begonnen te rennen, maar het rode licht werd plotseling weer aangekondigd en een van hen miste een stap en kwam om het leven.

 

Het volgende groene licht waren de spelers op hun plaats bevroren, geschokt, in paniek. Degene die het dichtst bij de deur was, kreeg ruzie met degene in de middelste positie en ze wisselden van plaats.

 

Toen renden ze allemaal. Toen 150 de lijn voorbij de bewaker bereikte met de cirkel op zijn helm, was het weer een rood licht. Toen het groene licht werd aangekondigd, wisselden 005 en 079 van plaats. En toen renden ze allemaal, zo snel als ze konden, niet veranderend van rijstrook tot het einde. Nog drie keer werd rood licht aangekondigd. Nog drie spelers verlieten de wedstrijd.

 

We moeten de twee spelers kennen die deze wedstrijd hebben gewonnen.

bottom of page